2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: hangfelvétel

24 cikk 1/3 oldal

Az alelnökválasztást is előre leoszthatták a Jobbikban

A Hír TV birtokába került hangfelvétel szerint Szávay István már órákkal a szavazás előtt tudta, kik lesznek az alelnökök és, hogy hányan fognak szavazni rájuk a májusi tisztújító kongresszuson.

Szexista botrány a Magyar Úszó Szövetségben

Alighogy elcsitultak a hullámok a magyar úszósport utóbbi éveinek, hónapjainak kínos – szexista, erőszakos és pedofil – balhéi után, sajnos itt az újabb botrány.

Lehet még csontváz Vona szekrényében

Nem kizárt, hogy újabb, a Jobbik májusi elnökválasztásának elcsalását igazoló hangfelvétel kerül elő – ezt állította a hétvégén Dúró Dóra, a párt egykori képviselője.

Bűncselekmény gyanúja a Jobbiknál

Azzal hárítja felelősségét a Jobbik a párton belüli megvesztegetést bizonyító hangfelvétellel kapcsolatban, hogy azt egyszerűen hamisítványnak tartják.

Levitézlett LMP-s körök támadása

Amíg az ellenzék a helyek és pénzek elosztásával van elfoglalva, és közben diktatúrázik és csalást emleget, minimálisak a változás esélyei - mondta Schiffer András.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.