2020. október 26., hétfő, Dömötör napja

Címke: Hangcsou

6 cikk 1/1 oldal

Vegyesen nincs ellenfele

Száz méteren a szűk hattized másodperc utcahossznyi előnynek számít – Hosszú Katinka ekkora fölénnyel nyerte meg a rövid pályás úszó világbajnokságon a legrövidebb vegyes számot, a 100 métert.

Már most hosszú az éremlista

Hosszú Katinka 200 méter pillangón „csak” fél méterrel volt lemaradva az amerikai Kelsi Dahlia mögött, ezt még le tudta dolgozni, és második világbajnoki címét szerezte Hangcsouban.

Feketelistára kerülnek az együttműködést elutasító adóparadicsomok

Feketelistára kerülnek az együttműködést elutasító adóparadicsomok: a világ 19 legnagyobb gazdaságát és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport vezetői megbízták a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetet (OECD), hogy jövő év júliusára állítsa össze az adózási átláthatóság nemzetközi normáihoz túl lassan alkalmazkodó országok listáját.

Szerkezeti reformokat sürgetnek a G20-ak pénzügyminiszterei

A G20-ak pénzügyminiszterei szerint a globális gazdaság növekedését egyebek között szerkezeti reformokkal, infrastruktúrát érintő befektetésekkel és innovációval lehet élénkíteni. Figyelmeztettek arra, hogy emelkedhetnek a tartalékdevizát kibocsátó országokban a jegybanki kamatok.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.