2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: Hanga Ádám

37 cikk 1/4 oldal

Hanga Ádám nélkül selejtezünk

Hanga Ádám esetében ismét feltehető a szokásos kérdés: jön, illetve jöhet-e a hónap végén a válogatott világbajnoki selejtezőire? Úgy tűnik, hogy nem.

A fal szedte a lepattanót Kecskeméten

Nyoma sincs az Európa-bajnokságon megélt eufóriának, mára nyugalom és humor költözött a vb-selejtezőkre készülő férfi-kosárlabdaválogatotthoz.

Hanga vezérletével győzött a Barcelona

Hanga Ádám csapata, az FC Barcelona 104-83-ra győzött a Bilbao vendégeként a spanyol kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.

Egy remek közösség sikere

A csapat tiszteletet harcolt ki magának a kontinensen, a már szerte Európában megsüvegelt Hanga Ádám mellett a szakma felfigyelhetett Vojvoda Dávidra és Perl Zoltánra is.

Férfi kosárlabda Eb – Ivkovics: ez igazi csapatmunka volt

Közös sikerként értékelte Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, hogy a magyar férfi kosárlabda-válogatott remekül helytállt az olimpiai ezüstérmes Szerbia ellen vasárnap az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjében.

Egy lépésre Isztambultól

A magyar férfi-kosárlabdaválogatottnak a Csehország elleni győzelmével komoly esélye nyílt arra, hogy bejusson az isztambuli nyolcaddöntőbe.

Harmincöt percig álltuk a sarat

A magyar férfi kosárlabda-válogatott első, pénteki mérkőzésén 67-58-ra kikapott a horvát csapattól az Európa-bajnokság kolozsvári csoportjában.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.