2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Hammerstein Judit

13 cikk 1/2 oldal

90 éves a Római Magyar Akadémia

Az ünnepi programok célja a magyar kultúra sokszínűségének bemutatása az olasz közönségnek, valamint az olasz–magyar kapcsolatok elmúlt kilencven évének felidézése.

Vendégoktatók a magyar kultúráért

A Vendégoktatók a magyar kultúráért program célja, hogy a magyar nyelv oktatása mellett a magyar kultúrát is terjeszthessék az állomáshelyükön. a pedagógusok.

Bővül a külföldi magyar vendégoktatói hálózat

A hétfői kormányhatározat nem csupán a vendégoktatói hálózat megerősítését és további bővítését célozza, kiemelt célja a vendégoktatói státusz vonzerejének növelése is.

Hammerstein Judit: nagyon erős kulturális brandjeink vannak

Nagyon erős brandjei vannak a magyar kultúrának, ezeket nagy sikerrel lehet képviselni és bemutatni világszerte. Erről Hammerstein Judit külföldi magyar intézetekért és nemzetközi oktatási kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár beszélt annak kapcsán, hogy a héten éves értekezletüket tartották Budapesten az intézetek vezetői.

A magyarok egyszerre nyugati és keleti kötődése óriási erőforrás

A magyarok többszörös, egyszerre nyugati és keleti kötődése óriási erőforrás az ország számára – mondta Hammerstein Judit, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) helyettes államtitkára a külföldi magyar intézetek igazgatóinak éves találkozóján, csütörtökön Budapesten.

Hammerstein Judit: sikeres volt a Tóth Ilonka varsói bemutatója

Nagy sikerrel, telt házas előadással zajlott le múlt pénteken a Nemzeti Színház Tóth Ilonka című darabjának ősbemutatója Varsóban. Erről Hammerstein Judit, a Balassi Intézet főigazgatója beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli adásában.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.