2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja

Címke: hamisítvány

12 cikk 1/2 oldal

Divatbűnök

Először csatlakozott Magyarország a Fashion Revolution Dayhez, amely a fenntartható fejlődést kívánja visszahozni az egyik legszennyezőbb iparágba: a divatba.

Lech Walesa újból hamisítványnak nevezte az ügynökmúltjára utaló iratokat

Ismét hamisítványnak nevezte kedden az ügynökmúltjára utaló iratokat Lech Walesa Nobel-békedíjas volt munkásvezér, a Szolidaritás független szakszervezet egyik alapítója, későbbi lengyel államfő, reagálva ezzel a hamisítást kizáró írásszakértői elemzés múlt heti közzétételére.

300 ezer autóban lehet veszélyes a fékrendszer

A testület szerint évente 300-350 ezer fékalkatrészt adnak el a magyar piacon 5-7 milliárd forint értékben, döntő részben nem regisztrált szereplőkön keresztül.

Klónozott luxus

Csaknem félezermilliárd dollár értékben cserélnek gazdát évente szellemi jogvédelem alatt álló termékek hamisított változatai világszerte.

Brüsszel nyáron dönthet a kínai mézről

Szigorú szabályozás bevezetésével vethet véget az Európai Bizottság a többségében Kínából érkező hamis méz térnyerésének.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.