2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Halifa Haftár

7 cikk 1/1 oldal

Május óta első alkalommal találkoztak a rivális líbiai vezetők

Május óta első alkalommal találkoztak a rivális líbiai vezetők, Fájez esz-Szarrádzs miniszterelnök és Halifa Haftár tábornok kedden, a szicíliai Palermóban megrendezett konferencia helyszínén tárgyalt egymással, a konferencia témája Líbia stabilizálása.

Több dzsihadistát őrizetbe vettek Líbiában

Összecsapások törtek ki kedden az ENSZ által elismert líbiai nemzeti egységkormányhoz hű erők és az Iszlám Állam dzsihadista szervezet harcosai között a terrorszervezet egykori líbiai fellegvárának számító északi Szirt város közelében, nyolc dzsihadistát később őrizetbe vettek – jelentették a kormányerők.

Haftar tábornok bevette Bengázit

Békét, nyugalmat és újjáépítést ígért Halifa Haftar tábornok Bengázi városának azt követően, hogy csapatai kiűzték onnan iszlamista ellenségei­ket,

Líbiából Oroszországba küldtek sebesült katonákat

A Líbia keleti országrészén berendezkedett, a nemzetközi közösség által el nem ismert kormány fegyveres erőinek parancsnoka Oroszországba küldte kezelésre mintegy hetven sebesült katonáját – közölték szerdán különböző források.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.