2019. október 15., kedd, Teréz napja

Címke: halálra ítéltek

11 cikk 1/2 oldal

Halálra ítélték Egyiptomban a Muzulmán Testvériség 75 tagját

Egy kairói bíróság halálra ítélte a Muzulmán Testvériség 75 tagját, köztük az Egyiptomban betiltott iszlamista mozgalom több vezető személyiségét is a 2013-as ülősztrájkokkal kapcsolatban – jelentette szombaton az észak-afrikai ország állami médiája.

Halálra ítéltek hat thaiföldi férfit

Halálra ítéltek hat thaiföldi férfit a 2016-ban az ország déli részén végrehajtott robbantássorozat miatt - közölte a hadsereg szóvivője szerdán.

Halálra ítélték Egyiptomban a szervezet 36 feltételezett tagját

Halálra ítélte kedden egy egyiptomi katonai bíróság az Iszlám Állam dzsihadista szervezet 36 feltételezett tagját a kopt keresztény templomok ellen 2017 áprilisában és 2016 decemberében elkövetett merényletekkel összefüggésben - adta hírül az al-Júm asz-Szábi egyiptomi hírportál.

Irak 19 ezer embert börtönzött be terrorizmus gyanújával

Irakban legalább 19 ezer embert vettek őrizetbe vagy börtönöztek be azzal a váddal, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezettel álltak kapcsolatban vagy terrorcselekményeket követtek el; közülük háromezer embert ítéltek halálra - írja szerdai elemzésében az AP.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.