2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: halálesetek

32 cikk 1/4 oldal

Kevés a hazai életbiztosítás

Bár a kockázati életbiztosítás elsődleges szolgáltatása a haláleseti térítés, sok olyan termék van a piacon, amely rokkantság esetén is fizet.

Zimbabwei halálesetek: független vizsgálatok indulnak

Független vizsgálatot indítanak Zimbabwéban a szerdai ellenzéki tüntetéseken történt három haláleset körülményeinek felderítésére – jelentette be csütörtökön Emmerson Mnangagwa elnök.

Csökkenőben a halálos ítéletek és kivégzések száma a világban

A korábbi évekhez képest világméretű csökkenés tapasztalható a kivégzések és halálos ítéletek számában, különösen pozitív lépések történtek a szubszaharai régióban - derült ki az Amnesty International jogvédő szervezet halálbüntetésről szóló friss jelentéséből.

ENSZ-jelentés: egyre több kábítószer szerepel a globális drogpiacon

Egyre több és változatosabb kábítószer fajta szerepel a globális drogpiacon – közölte az ENSZ illetékes hivatala csütörtökön éves jelentésében, amely szerint 2015-ben világszerte nagyjából 250 millió ember fogyasztott legalább egyszer az év során illegálisan drogot.

Ötszáz eurós fuvar

A hetvenegy migráns halálát okozó hűtőkamion hat és fél órás útjának története sajátos módon sűríti magába a migrációt kísérő jelenségeket.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.