2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: hajléktalan

30 cikk 1/3 oldal

Egyre több hajléktalan választja az ellátást

Fülöp Attila kiemelte, hogy egy kormánydöntés nyomán plusz háromszázmillió forintot tettek a rendszerbe, amelynek segítségével fejleszteni lehet az ellátást.

Keménymag: Gyurcsány egy transzhajléktalan

Hajléktalannak képzelte magát egy éjszakára Gyurcsány Ferenc. A milliárdos pártvezető becsületbeli kérdésnek, gesztusnak, ölelésnek nevezte tiltakozását a közterületen élést tiltó jogszabály ellen. Az ECHO TV Keménymag című műsorában Megadja Gábor úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány egy transzhajléktalan, aki hajléktalannak képzeli magát, de valójában nem az. A közéleti B-közép csapatát ezúttal Vésey Kovács László, a PestiSrácok újságírója, Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Idők főmunkatársa és Megadja Gábor, a 888.hu publicistája erősítette. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Tanyasi gazda lett a hajléktalanból

Bár a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény hajléktalanprogramja nem hozta azokat az eredményeket, amelyeket vártak, a kezdeményezést így is sikertörténetnek tartják.

London felszámolná a hajléktalanságot

Útjára bocsátott a brit kormány egy programot, amelynek keretében 2022-ig megfelezik, 2027-re pedig megszüntetik a hajléktalanságot Angliában.

Pech

A hajléktalanok jelenlegi ellátása mellett más segítő rendszerekre is szükség lenne

A hajléktalanok körében végzett február 3-ai országos felmérés alapján elkészült szakértői vélemény szerint a hajléktalanok döntő többségének a jelenlegitől eltérő segítségre, lakhatási és szociális támogatásra lenne szüksége - mondta a Menhely Alapítvány kuratóriumának elnöke csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatón.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.