2022. szeptember 25., vasárnap, Eufrozina, Kende napja

Címke: hajdu Márton

5 cikk 1/1 oldal

Erdőtüzek oltására készül fel a katasztrófavédelem

Erdőtüzek oltására alkalmas gépjárművek és vízszállítók beszerzését tervezi a katasztrófavédelem uniós támogatással – tájékoztatta szerdán az MTI-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.

Kidőlt fák és elárasztott pincék miatt riasztották a tűzoltókat

Elsősorban kidőlt fák és elárasztott pincék miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak az országon vasárnap átvonuló zivatar után. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfő reggel az MTI-nek elmondta: országszerte több mint 400 esethez riasztották a katasztrófavédelem egységeit.

A közmunkások nem lesznek kéményseprők

A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve rendelkezik a sormunka elvégzéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételekkel..

Hatszázmillió forinttal támogatnak önkéntes tűzoltókat és mentőket

Az idén 492 önkéntes tűzoltó-egyesületet támogat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) összesen félmilliárd forinttal, önkéntes mentőszervezetek pedig százmillió forint támogatásban részesülnek – tájékoztatta az OKF szóvivője pénteken az MTI-t.

Mémekkel a megelőzésért

A szóvivő szerint az efféle programok mögöttes célja minden esetben az, hogy a fiatalok figyelmét ráirányítsák a tűzvédelmi kérdésekre.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.