2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Hajdu János

17 cikk 1/2 oldal

Magyarország csatlakozni kíván a terrorellenes adatbankhoz

Magyarország csatlakozni kíván a terrorellenes adatbankhoz, amelyben az országok megoszthatnák egymással a terrorellenes harcban segítő információikat – jelentette ki a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója az M1 aktuális csatornának nyilatkozva szerdán.

A V4-ek és Izrael terrorelhárítói tanácskoztak Gárdonyban

A visegrádi országok (V4) és Izrael terrorelhárítói tanácskoztak Gárdonyban, a Velencei-tónál. Az egyik fontos téma egy terrorizmus elleni munkacsoport létrehozása volt - hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában szerda este.

Világbajnok a TEK csapata

A Terrorelhárítási Központ (TEK) csapata nyerte a különleges rendőri szolgálatok világbajnokságát az amerikai Orlandóban.

Világelső lett a TEK Amerikában

A november 12-től 17-ig, azaz egy teljes héten át tartó megmérettetésen 55 különleges rendőri egység mérte össze tudását.

Országszerte ünneplik az államalapítást

Országszerte tartanak ünnepségeket, családi és egyházi rendezvényeket vasárnap az augusztus 20-ai állami ünnep, Szent István napja alkalmából. A központi rendezvényeken idén még inkább kiemelt szerepet kap az Országház. A katonai tisztavatás után vízi és légi parádét lesz az Országháznál a Dunánál, az esti tűzijátékot is a Duna Parlament előtti szakaszára helyezték át a szervezők.

Simicskó István: Bármikor lehet terrortámadás

Magyarországon is bármikor bekövetkezhet terrortámadás, ezért egyre több olyan gyakorlatra van szükség, amellyel hatékonyan tudjuk szolgálni a biztonságot – jelentette ki a honvédelmi miniszter Újdörögdön.

A TEK ajánlást adott ki a labdarúgó Eb-re utazóknak

A Terrorelhárítási Központ (TEK) ajánlást fogalmazott meg a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra (Eb) utazó magyar szurkolóknak, ebben a vészhelyzetek elkerülésére, illetve terrortámadások esetén a túlélésre adnak tanácsokat – közölte a szervezet főigazgatója szerdán az M1 aktuális csatornának adott interjújában.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.