2023. február 1., szerda, Ignác napja

Címke: Hajdú-Bihar megye

20 cikk 1/2 oldal

Belobbant a gáz a nagyhegyesi gáztározóban

A Hajdú-Bihar megyei hivatásos és önkormányzati tűzoltók nyolc vízsugárral jelenleg is dolgoznak a tűz eloltásán és a terület lehűtésén.

42 milliárdnyi turisztikai fejlesztés Hajdú-Biharban

A belföldi turisták száma 43 százalékkal nőtt a térségben, a szálláshelyek árbevétele tavaly elérte a 9,3 milliárd forintot, ami hét év alatt 80 százalékos bővülést jelent.

Közel 650 milliárdos fejlesztés Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar megyében több mint 1600 fejlesztési projekt valósulhat meg, csaknem 650 milliárd forint európai uniós forrásból 2014 és 2020 között – közölte a megyei közgyűlés elnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben.

Bemutatkoznak Hajdú-Bihar értéktárának kincsei is a Debreceni Virágkarneválon

A virágkarneválhoz kapcsolódó karneváli hét forgatagát felhasználva mutatják be a Hajdú-Bihar megyei értéktárban szereplő kulturális, természeti és épített kincseket augusztus 11. és 16. között a debreceni Kölcsey központban – közölte a megyei közgyűlés alelnöke a kiállítást beharangozó keddi sajtótájékoztatón a megyeházán.

Károkat okozott a vihar Hajdú-Bihar megyében

Másfél óra alatt 80 helyszínre riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat vasárnap este viharkárok elhárítására – közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.