2024. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: hagyó miklós

29 cikk 1/3 oldal

DK-kampány a buszvezetők körében

Miközben az ország vezetésébe egyszer már belebukott Gyurcsány Ferenc személyes támogatásával a Demokratikus Koalíció színeiben kampányol az Orbán-kormány ellen.

Botka László a villa helyett a készpénzt választotta

Az MSZP-s polgármester Hagyó Miklós társaságában nézett meg öt fonyódi villát, mivel azonban a felújításukra éveket kellett volna várni, Botka inkább a készpénzt választotta.

Enyhítették Hagyó büntetését

Enyhítette pénteken a Szegedi Ítélőtábla a Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettesre első fokon kiszabott büntetést.

Másfél év felfüggesztettet kapott Hagyó Miklós

Az elsőfokú döntést megváltoztatva jogerősen másfél év, három évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta az egykori szocialista főpolgármester-helyettest a Szegedi Ítélőtábla.

Hagyó-per – Védenceik felmentését kérték az ügyvédek

Védenceik felmentését, illetve a felmentő ítéletek helybenhagyását kérték az ügyvédek a Hagyó Miklós, Budapest egykori szocialista főpolgármester-helyettese és társai ellen indult per másodfokú tárgyalásán csütörtökön a Szegedi Ítélőtáblán.

Zabszem, szájzár

Itt ez a durcás Becker, akiről időközben kiderült: személyesen ő jelölte ki azokat a cégeket, amelyekkel közbeszerzés nélkül kötötték a százmilliós szerződéseket.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.