2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Hága

46 cikk 1/5 oldal

Robbanás történt Hágában

Feltehetően véletlen gázrobbanás következtében összedőlt Hágában egy háromszintes lakóház vasárnap – jelentette a helyi média.

A Vegyifegyver-tilalmi Szervezet támogatja a Novicsok betiltását

A hágai központú Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) támogatja az angliai Salisbury városában elkövetett gyilkossági kísérlethez használt, Novicsok néven emlegetett mérgező anyag betiltását – derült ki Sabine Nolke, Kanada OPCW-hez delegált tagjának Twitter-üzenetéből hétfőn.

Áder János a holland királlyal találkozott

A klímaváltozásról és a vízválság elkerüléséről volt szó a magyar köztársasági elnök és Vilmos Sándor holland király találkozóján, pénteken Hágában. 

Hágába citálnák a magyar kormányt

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója közben újfent cáfolta azokat a híreket, hogy bárkit éheztettek volna a hatóságok, és közölte, hogy a magyar állam a jogszabályoknak megfelelően járt el.

Késes támadás történt Hágában

A De Telegraaf és az Algemeen Dagblad című holland lapok értesülése alapján a merénylő azt kiáltotta, hogy Allahu Akbar.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.