2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: hackertámadások

9 cikk 1/1 oldal

Figurák a sakktáblán

A helyzet nem túl megnyugtató számunkra, akiket arra tanított a történelem: ha a két nagyhatalom rossz­ban van egymással, Közép-Európából felvonulási terület lesz.

Összesen 96 orosznak kell elhagynia az Egyesült Államokat

Összesen 96 orosz állampolgárnak kell elhagynia az Egyesült Államokat az orosz diplomaták kiutasítására vonatkozó amerikai intézkedések értelmében – közölte pénteken Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Az FBI is egyetért azzal, hogy Moszkva Trumpot akarta a Fehér Házba

Egyetért az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) a Központi Hírszerző Ügynökséggel (CIA) abban, hogy az amerikai választásokkal kapcsolatos orosz hackertámadások célja az volt, hogy ártsanak Hillary Clintonnak, és Donald Trump nyerje az elnökválasztást – közölték helyi idő szerint pénteken nevük mellőzését kérő kormányzati források Washingtonban.

Obama: Washington válaszolni fog a hackertámadásokra

Washington válaszolni fog az elnökválasztás alatt történt külföldi hackertámadásokra – mondta Barack Obama amerikai elnök az amerikai közszolgálati rádióban helyi idő szerint csütörtökön.

Szakértő: a közeljövőben további terrorcselekményekre számíthatunk

Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint a következő években fel kell készülni arra, hogy időről-időre az iszlám, szélsőséges elkötelezettségű, terrorizmusra hajlamos és arra felkészített sejtek különböző akciókat fognak végrehajtani Európában.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.