2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: Habis László

10 cikk 1/1 oldal

Helyreállítják a régi városfal egy szakaszát Egerben

A vár állagmegóvó rekonstrukciójához kapcsolódóan hamarosan megújul a régi városfal egy szakasza Egerben – jelentette be szerdán a beruházás helyszínén tartott sajtótájékoztatón a megyeszékhely polgármestere.

Eger 2,2 milliárd forintot költhet az egészségügyi alapellátás fejlesztésére

A Terület- és Településfejlesztési Program keretében több mint 2,2 milliárd forintos forrásból fejlesztheti Eger az egészségügyi alapellátás feltételeit, illetve folytathatja a belváros rehabilitációját; az erről szóló szerződéseket pénteken írta alá a hevesi megyeszékhely polgármestere és a Magyar Államkincstár Heves megyei igazgatója Egerben.

Nyolcszáz millió forintból bővítette kerékpárút-hálózatát Eger

Több mint 10 kilométeres összefüggő kerékpárút-hálózatot alakított ki Eger mintegy 800 millió forintos beruházással, amelyhez 573 millió forintos európai uniós forrást használt fel a város a 220 millió forintos önerő mellett – hangzott el az Észak-magyarországi Operatív Program keretében megvalósult fejlesztés projektzáró rendezvényén csütörtökön a hevesi megyeszékhelyen.

Fejlesztették az egri kórház komplex rehabilitációs ellátását

Az észak-magyarországi régió három megyéjének tizenegy kórházában több mint 4,8 milliárd forint európai uniós, illetve állami forrásból újult meg a rehabilitációs ellátás, ebből csaknem 700 millió forint jutott az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetnek – közölték csütörtökön az egri projekt zárórendezvényén.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.