2021. október 19., kedd, Nándor napja

Címke: Gyuricza Csaba

27 cikk 1/3 oldal

Jogtiszta vetőmagok használatát írnák elő

A gazdálkodók ma jellemzően az általuk megtermelt magokat vetik vissza a földbe, az aratáskor azonban évről évre gyengébb eredmények születnek.

Folytatódik a magyar agrártudás-export Laoszba

Folytatódik a magyar agrártudás-export Laoszba, erről írt alá megállapodást Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) főigazgatója pénteken a dél-kelet-ázsiai ország fővárosában Vientianéban. Az aláírás része volt annak az ünnepi eseménysorozatnak, amelyet a magyar-laoszi diplomáciai kapcsolatok 55. évfordulója alkalmából rendeztek Laoszban.

Magyar segítség Ghánának

Jelentős lehetőségeket tartogat a magyar agrárvállalkozások számára Ghána; a nyugat-afrikai országgal nemrég több együttműködési megállapodást írt alá a magyar delegáció.

Magyarország elkötelezett a GMO-mentes mezőgazdaság megóvása mellett

Magyarország elkötelezett és következetes támogatója a GMO-mentes mezőgazdaság megóvásának a tudományos-kutatói együttműködések erősítésén keresztül is – forgalmazott Gyuricza Csaba, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) főigazgatója Pekingben, a Kína-Európa Szója Szimpóziumon elhangzott felszólalásában, amelyről a Földművelésügyi Minisztérium (FM) tájékoztatta hétfőn az MTI-t.

Hamarosan utalja az MVH az agrármilliárdokat

Lapunk úgy tudja, az előző évi 10 milliárd forint helyett a hétfőn induló kifizetési időszakban mintegy 30-40 milliárd forint juthat a gazdákhoz.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.