2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: gyurcsány

480 cikk 1/48 oldal

Kétszázaléknyi voks az előválasztáson

A Fidesz arra hívta fel a figyelmet, hogy a budapestiek csupán két százaléka vett részt a voksoláson, azaz a baloldal a saját szavazóit sem tudta mozgósítani.

Február végén tárgyalják Galambosék büntetőperét

Technikai okok miatt csak február végén kezdődhet újra a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa előtt Gyurcsány-kormány volt titkosszolgálati vezetőinek és Jakubinyi Róbertnek a vesztegetési pere.

Már a rasszizmust is elnézi az ellenzék

Hiába a karlendítős videó, a cigányverős hangfelvétel, a DK szemrebbenés nélkül mentegeti a Jobbikot és Sneider Tamást. Pedig Gyurcsány Ferenc korábban valósággal sportot űzött a párttól való elhatárolódásból.

Ő is valami...

A Jobbik ma már nem a Fidesz „sötét énje”, ó, dehogy! A Jobbik ma szövetséges, partner, társ, jó barát. Ma eltűnt az antiszemitizmus és a cigányellenesség.

Fidesz: a baloldal nem támogatta az otthonteremtést

A szocialisták megszüntették az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat, eltörölték az otthonteremtési adókedvezményeket és az államilag támogatott lakáscélú kölcsönöket is.

Vörös-barna románc

Mondják meg őszintén: nem őrültek bele kicsit a hatalom utáni epekedésbe az álbaloldalon? Az „És akkor mi van?” kultúrája, a „Na és?” modernizált változata kezd kórosan elterjedni náluk.

Mit akart Portik Tamás Gyurcsánytól?

Portik Tamás egykori Energol-vezér Gyárfás Tamáson keresztül szeretett volna kapcsolatba lépni több vezető politikussal, köztük Gyurcsány Ferenccel – tudta meg a Magyar Idők.

Volner János: a Mi Hazánk nem fog össze balliberális pártokkal

A Mi Hazánk Mozgalom forgalomlassító demonstrációt tart január 22-én nyolc helyszínen, gumiipari létesítmények előtt, a gumiipari dolgozók követeléseinek támogatása érdekében – jelentette be az ellenzéki párt politikusa, Volner János csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.
480 cikk 1/48 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.