2022. december 8., csütörtök, Mária napja

Címke: gyorsforgalmi úthálózat

10 cikk 1/1 oldal

Aki teheti, nyártól kerülje el az M1-es autópályát

A nyári szezon kezdetén sosem látott, harminc kilométeres óriás dugó alakult ki az M1-esen. Ismerve az út felújítási terveit, hasonló vészhelyzetekre a következő években is számíthatunk.

Két új híddal kerüli meg Szolnokot az M4-es sztráda

Abony a Nagykun megyeszékhellyel nyugati irányban határos település, ezt követően a nyomvonal északi irányban elkerüli a várost, híddal halad át a Zagyva és a Tisza, valamint több közút felett.

Pörög a gyorsforgalmi utak átadása

A kivitelezőknek alaposan fel kellett gyorsítaniuk a munkálatokat, két cég például négy hónappal a tervezett időpont előtt végzett Csorna mellett.

Jól halad a nagyvárosokat a gyorsforgalmi úthálózatba bekötő program

Ütemesen halad a megyei jogú városokat a gyorsforgalmi úthálózatba bekapcsoló program végrehajtása – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Szombathelyen, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) ülése előtt tartott sajtótájékoztatón.

Magyarországon is áthalad majd a Via Carpatia közlekedési folyosó

A nyolc országon áthaladó Via Carpatia közlekedési folyosó 2026-ig épülhet meg – mondta el Andrzej Adamczyk lengyel infrastrukturális és építészeti miniszter pénteken a TV Republika hírtelevízióban, miután a résztvevő országok képviselői aláírták Varsóban a projekt megvalósítását célzó szándéknyilatkozatot.

Új gyorsforgalmiút-kategóriát vezet be a kormány

A kormány határozatot hozott a „gyorsút” gyorsforgalmiút-kategória bevezetéséről – az erről szóló kormányhatározatot a Magyar Közlöny pénteki számában tették közzé.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.