2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund napja

Címke: gyorsforgalmi út

31 cikk 1/4 oldal

Felpörög az M4-es gyorsforgalmi út építése

Az ország egyik legnagyobb forgalmú, egyben legveszélyesebb útvonalát a 2010 előtti kormányok nem kívánták négysávossá fejleszteni, ezért indokolt most a gyorsabb tempó.

Kelet felé terjeszkedik az M8-as gyorsforgalmi út

Már az M8-as gyorsforgalmi út Kecskemét és Szolnok közötti szakaszát tervezteti az állami beruházó, miközben a nyugati végeken épül a Körmend–Szentgotthárd autóút.

Tovább épülhet az M4-es sztráda

Tovább épülhet az Alföldön az M4-es gyorsforgalmi út, a 65 kilométeres Törökszentmiklós–Püspökladány szakaszra tervezőt keres az állami beruházó.

Továbbépül Eger gyorsforgalmi útja

Az út keresztezi a 80. sz. Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalat és a Laskó-patakot, ezeken a helyeken felüljáró épül. A szakaszon létesül továbbá egy vadátjáró is.

Megkezdődött a Cegléd és Abony közötti gyorsforgalmi út építése

Megkezdődött az M4 gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának és a kapcsolódó létesítmények építése - jelentette be a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházási vezérigazgató-helyettese hétfőn Szolnokon sajtótájékoztatón.

Még könnyebb lesz autózni ezután a 8-as úton

Megkezdődhet az építkezés a 8-as út Körmend és az osztrák határ közötti, új nyomvonalon vezetett szakaszán, amely többek közt az Opel szentgotthárdi gyárának biztosít jobb elérést.

Ferdekábeles híd viszi át az M44-est a Tiszán

Közbeszerzési pályázatot írtak ki az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt és Lakitelek közötti szakaszára, amely magában foglal egy új Tisza-hidat is – olvasható az uniós értesítőben.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.