2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Győri Törvényszék

12 cikk 1/2 oldal

Tíz vádlottat ítéltek el a vörösiszapperben

A megismételt elsőfokú eljárásában a Győri Törvényszék kimondta: a Mal Zrt. vezetősége és munkatársai bűnösek abban, hogy a vörösiszap kilenc éve elöntötte Kolontárt, Devecsert és Somlóvásárhelyt.

Vörösiszapper: börtönbe zárnák a vádlottakat

Tizenhárom vádlott bűnösségének megállapítását és végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta az ügyész a vörösiszapperben a Győri Törvényszéken zajló eljárásban.

Ártatlannak vallják magukat a vörösiszapper vádlottjai

Iratismertetéssel, a vádlottak korábbi vallomásainak ismertetésével folytatódott szerdán Veszprémben a Győri Törvényszék büntetőtanácsa előtt a vörösiszapper megismételt elsőfokú eljárása.

Életfogytiglant kapott a soproni hajléktalan egyik gyilkosa

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó fegyházra ítélte a másfél évvel ezelőtti soproni hajléktalangyilkosság elsőrendű vádlottját a Győri Törvényszék első fokon - tájékoztatta a bíróság szóvivője kedden az MTI-t.

Ráégtek Vonáékra a botrányos büntetőügyek

Kovács Béla megtartotta euró­pai parlamenti mandátumát, ám a Jobbikból kilépni kényszerült, miután kémkedéssel és költségvetési csalással vádolták meg.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.