2019. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: Gyöngyösi Márton

51 cikk 1/6 oldal

A Konrád-Gyöngyösi tengely

Gyöngyösi Márton és Konrád György is egyetért abban, hogy „Az ördög öreganyjával is össze lehet fogni, ha teljesülhet a cél, a választási törvények demokratikus megváltoztatása.”

Túl sok a botrányos ügy a Jobbikban

A Jobbik és a baloldal összefogása arról szól, hogy a baloldal próbálja szalonképessé tenni a rasszizmust és az antiszemitizmust – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A Facebook cenzúrázta a Hír TV-t

Egyszerre érthetetlen és felháborító a közösségi oldal cenzorainak elfogadhatatlan lépése, hiszen a Hír TV nem népszerűsített náci eszméket.

Gyöngyösi pálfordulása Soros-ügyben

Titkosszolgálati jelentések vannak arról, hogy számos ellenzéki civil szervezet Soros György amerikai mágnástól kap komoly támogatást.

Pongrátz: Alapítson Horn-díjat a Jobbik!

Inkább egy Horn Gyuláról elnevezett díjat osztogasson a Jobbik a Pongrátz Gergely érdemkereszt helyett! – ezt írta nyílt levelében az '56-os forradalmár testvére.

Lyukra futott a Jobbik

Elutasította az illetékes hatóság a Jobbik által tett feljelentést, melyet a párt volt tagja, Szabó Balázst ellen tett sikkasztás gyanújával – értesült a Magyar Idők.

Gyöngyösi nemzetállamok feletti Európát építene

Soros egyik legrégebbi szervezetének számító Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány rendezvényén Gyöngyösi közölte, hogy a Jobbik vitázni akar a migrációról, az Európai Unió jövőjéről.

Gyöngyösi Márton távozását követelik

A zsidók listázását szorgalmazó Gyöngyösinek követnie kéne a zsidó nő leütésével hencegő Szávay István példáját, és le kéne mondani mandátumáról – állítja a Tett és Védelem Alapítvány.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.