2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: gyógyászat

10 cikk 1/1 oldal

Nagy innováció a robot a magyar egészségügyben

Nagy innováció a robot a magyar egészségügyben, segítségével rövidebbek és pontosabbak lehetnek a műtétek - közölte az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet funkcionális idegsebészeti osztályának főorvosa az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Gyógyászati együttműködés Kínával

Magyarországnak erősítenie kell az együttműködést Kínával az egészségügy területén, a távol-keleti országot a kormány ezen a téren is kiemelt partnernek tekinti.

Kiszűrnek, kiszúrnak

Azóta, hogy a termékbemutatóknak nevezett trükkös attrakciókról lehullott a lepel, az ott iparkodó „vállalkozók” gyorsan áttelepültek a gyógyászat területére.

A kutyus lelke

Szinte minden olyan diagnosztikus és terápiás eljárás rendelkezésre áll az állatgyógyászatban is, amely az embergyógyászatban elérhető.

Rétvári: Magyarország központot hozna létre a hagyományos kínai gyógyászatnak

Magyarországon jönne létre a hagyományos kínai gyógyászat térségbeli központja, amely lefedné a gyógyítás, a kutatás és a képzés teljes vertikumát a Baltikumtól a Balkánig – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára csütörtökön egy budapesti konferencián elmondott nyitó előadásában.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.