2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: gyertya

8 cikk 1/1 oldal

Bánjunk elővigyázatosan a gyertyával, mécsessel!

A korábbi évek tapasztalatai alapján a november végétől az év utolsó napjáig tartó időszakban keletkezik a tüzek mintegy hatoda az otthonokban, ez az éves átlag kétszerese.

Üzenet érkezett

A láng mindig összehozza az embereket – az adventi gyertyalángnak is ez a dolga. Összegyűjteni a közösséget, hogy együtt nézzék a fényt, várják az evangéliumot.

Ég egy raktár Győrújbaráton

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy gyertyákat, mécseseket tároló raktár Győrújbaráton. A tűz átterjedt egy szomszédos raktárra is, amelyben nagy értékű autók vannak - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfő reggel az MTI-t.

Kétszer annyi lakástűz fordul elő advent idején

Évente körülbelül hatezer lakástűz üt ki Magyarországon, naponta több mint tizenöt, azonban az adventi és a karácsonyi időszakban ez a szám a duplájára emelkedik.

Jóval több lakás gyullad ki az adventi időszakban

Az adventi időszakban keletkezett lakástüzek miatt országszerte olykor akár harminc esethez is riasztják a tűzoltókat egyidejűleg – közölte figyelmeztető felhívásában a katasztrófavédelem.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.