2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: gyermekéhezés

10 cikk 1/1 oldal

Az ENSZ szerint Jemenben több mint egymillió gyermek éhezik

Mintegy 1,5 millió gyermek alultáplált, a népesség fele pedig éhezik a lassan két éve fegyveres konfliktus sújtotta Jemenben – közölték ENSZ-szervezetek pénteken Genfben, három nappal azután, hogy bejárta a nyugati sajtót egy csontsovány jemeni lány, a 18 éves Szaída Ahmad Bagili fényképe.

A Pukli-lázon kívül

Az ellenzék, amely zsigerből, gondolkodás nélkül kritizál mindent, amit a jelenlegi kormány tesz, a csokkal sem tett kivételt.

Szégyentelenek

A baloldali politikának mindig is a szíve egyik csücske volt a szegénység. Amikor kormányoztak, igyekeztek minél több szegényt „csinálni” (...)

Nincs vita az éhezés elleni programról

Nem lehet pártpolitikai kérdés a gyermekéhezés elleni küzdelem. Értesüléseink szerint erre a megállapításra jutott a Nemzeti Minimum Alapítvány elnöke, Horgas Péter és a KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter, akik a nemzeti minimum program kapcsán egyeztettek. A kereszténydemokrata politikus és a civil mozgalom vezetője szerint az elmúlt napok közéleti polémiái ellenére kölcsönös a bizalom a program ügyében. A KDNP és a Nemzeti Minimum Alapítvány támogatják a tervezett program vitájának folytatását és mielőbbi megvalósítását.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.