2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: Gyergyószentmiklós

10 cikk 1/1 oldal

Tartalmas nyaralás az Erzsébet-táborokban

Idén a zánkai és a fonyódligeti táborban a szünidő tizenegy hete alatt csaknem harmincezer gyermek biztonságos és tartalmas vakációját biztosították.

Kollokvium kuriózumokkal

élidejénél tart a kuriózumokat is felvonultató 12. Nemzetiségi Színházi Kollokvium, a kétévenként Gyergyószentmiklóson rendezett seregszemle.

Értéket közvetítenek Gyergyószentmiklóson

Kis híján elmosta az eső az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) ötnapos táborát, de ezt a résztvevők észre sem vették, tavaly a rendezvény öt napja alatt szinte végig vihar volt, és mindössze tizenkét fok.

Elindultak a zarándokok a csíksomlyói búcsúba

Az utazást szervező Misszió Tours ügyvezetője, Budai László is megerősítette lapunknak, hogy a vonat biztonságos, mint mondta: ő is azzal utazik Erdélybe.

Megtalálhatták az eltűnt gyergyószentmiklósi hegymászók holttesteit

Szombaton egy férfi, vasárnap egy másik férfi holttestét találták meg a csendőrök és a hegyimentők a romániai Fogarasi-havasokban – közölte a Digi24 hírtelevízió. Ugyan a holttestek hivatalos azonosítása még hátra van, minden bizonnyal a múlt szombaton eltűnt gyergyószentmiklósi testvérpárt találták meg.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.