2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: gyerekek

277 cikk 1/28 oldal

Gyerekeket küldene börtönbe Duterte

A negatív nemzetközi visszhang ellenére szerdán rekordsebességgel jóváhagyta a Fülöp-szigetek parlamentje, hogy csökkentsék a gyerekek felelősségre vonásának alsó korhatárát.

Tovább nőtt a sajátos nevelési igényű gyerekek száma

Több mint 3200-zal 91,5 ezerre nőtt a sajátos nevelési igényű gyerekek és tanulók száma a 2018 szeptemberében kezdődött tanévben – írta a Világgazdaság csütörtökön a szaktárca adatai alapján.

Tanároknak, gyerekeknek, minden érdeklődőnek

Koncertek, interaktív foglalkozások, zenepedagógiai műhelyfoglalkozások, családi és gyerekszínházi előadások és moziest várja a ma kezdődő Átlátszó hang újzenei fesztivál látogatóit.

Kell a megfelelő férfiminta a családba

A gyerekeknél rendkívül fontos, hogy az apa által legyen egy megfelelő férfikép. A szakirodalom szerint az apák szeretete feltételhez kötött, nagyon fontos az apák jelenléte és az apák szava.

Alváslabor nyílt a Szent János Kórházban

Alváslabor nyílt a Szent János Kórházban, az intézmény csecsemő- és gyermekosztályán szakmai csoport bevonásával vizsgálják a gyerekek alvási zavarai mögött meghúzódó okokat – közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.
277 cikk 1/28 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.