2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: gyártás

33 cikk 1/4 oldal

Felhagy a „Bogár” gyártásával a Volkswagen

A Volkswagen a jövő év nyarán leállítja a kultikus „Käfer” (Bogár) utódjának, a kilencvenes évek óta forgalmazott VW Beetle gyártását, hogy minden meglévő kapacitását a SUV-modellek gyártására összpontosíthassa – jelentette be pénteken a Volkswagen amerikai érdekeltsége az Egyesült Államokban.

Csődbe ment az Ikarus Egyedi

A mátyásföldi járműgyártó arra kérte a kormányt, hogy a társaságot minősítse stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek, és vegyen részt a reorganizáció folyamatában.

Külföldre viszi a gyártást a Harley-Davidson

Külföldre telepíti az Egyesült Államokból az Európában értékesített termékek gyártását az amerikai Harley-Davidson (HD) motorkerékpár-gyártó vállalat az amerikai termékekre kivetett európai importvámok megemelése miatt.

Könnyen gazdára találnak az új autók

Továbbra is szárnyal a személyautók piaca, májusban 17,5, az első öt hónapban 28,6 százalékkal több új gépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, mint egy évvel ezelőtt.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.