2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: gyárfás

18 cikk 1/2 oldal

Felügyelet alatt Vizoviczki

A maffia-bűncselekmények miatt bíróság előtt álló, két éve az előzetes letartóztatásból 250 millió forintos rekordóvadék fejében szabaduló Vizoviczki László lábán sincs már nyomkövető eszköz.

Gyárfás nem akar megszökni

A Nap TV Angol utcai épületének eladásából fizeti ki minden idők második legnagyobb óvadékát, százmillió forintot a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként gyanúsított Gyárfás Tamás.

Gyárfás védője két iratra kíváncsi

Hétfőn a rendőrség átadta a Fenyő-merénylet nyomozati iratai­nak nagy részét a felbujtással gyanúsított Gyárfás Tamásnak és védőjének.

Nem tett vallomást Gyárfás

Szóban nem tett vallomást, közlendőjét írásban tárja a hatóság elé a Fenyő-gyilkossággal összefüggésben meggyanúsított Gyárfás Tamás.

Portik utasította Gyárfás Tamást?

Az első Orbán-kormány hivatali ideje alatt, éppen az olajügyeket vizsgáló bizottság idején kezdte el rögzíteni Portik Tamás a Gyárfás Tamással folytatott beszélgetéseit.

Gyárfásék megismernék az összes bizonyítékot

A vélhetően Portik Tamás által rögzített beszélgetések az olajmaffiózó és a sportvezető között zajlottak, és egyebek mellett Fenyő János meggyilkoltatása is szóba kerülhetett.

A médiacézár pittyegő lábperece

Mielőtt Fenyő János megöletésének körülményeiről értekeznék, fontosnak tartom leszögezni: senki nem tekinthető addig bűnösnek, amíg azt jogerős ítélettel ki nem mondta a bíróság.

Valaha testvérek voltak

Hargitay András, a jelenlegi és Sós Csaba, a borítékolhatóan őt követő szövetségi kapitány. Barátok voltak, de nem biztos, hogy azok is maradnak.

Legtöbb

Két helyről javasolták Gyárfást. Az egyik a Győri Úszó SE, a másik Hargitay András szövetségi kapitány.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.