2019. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: Gyárfás Tamás

143 cikk 1/15 oldal

Egykori energolos dolgozott az úszószövetségnek

Gyárfás Tamás nem tudta, hogy Keszthelyi Péter, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok állami sportberu­házásai­nak egyik legfőbb irányítója az olajoscég egyik vezetője volt korábban.

Portik Tamás SZDSZ-es kapcsolatot is keresett

Az Energol Rt. egykori marketingigazgatója egy sor szocia­lista politikussal állhatott kapcsolatban, a cég titkárnője pedig az SZDSZ-es Kuncze Gábor belügyminiszter rokona volt.

Mit akart Portik Tamás Gyurcsánytól?

Portik Tamás egykori Energol-vezér Gyárfás Tamáson keresztül szeretett volna kapcsolatba lépni több vezető politikussal, köztük Gyurcsány Ferenccel – tudta meg a Magyar Idők.

Mit akart Portik Gyurcsánytól?

Portik Tamás egykori Energol-vezér Gyárfás Tamáson keresztül szeretett volna kapcsolatba lépni több vezető politikussal, köztük Gyurcsány Ferenccel – tudta meg a Magyar Idők.

Gyárfás magyarázkodik az újabb hangfelvételekről

Tavaly ismét meg akarták zsarolni ezekkel a felvételekkel, amelyekből egyet ügyvédjén keresztül eljuttattak a sportvezetőhöz, ám ő „elfelejtette” azt továbbadni a rendőröknek.

Temetőben lapultak Portik Tamás hanganyagai

A Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók azokra a jó minőségű hangfelvételekre, amelyek a Portik Tamás és Gyárfás Tamás közötti, évek alatt rögzített beszélgetéseket tartalmazzák.

Az MSZP-hez vezetnek a Fenyő-ügy szálai

Az MSZP karitatív tagozatának egykori vezetőjétől foglalták le – mások mellett – azokat a hangfelvételeket, amelyeket Portik Tamás az 1990-től az elfogásáig folytatott beszélgetéseiről készített.

Félrevezetés vagy félreértés?

A Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással meggyanúsított Gyárfás Tamás közölte, nem állt szándékában becsapni Horváth András nyugalmazott dandártábornokot.
143 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.