2019. március 26., kedd, Emánuel napja

Címke: gyanúsított

117 cikk 1/12 oldal

Újabb gyanúsított az Alstom-botrányban

Az Alstom-botránnyal párhuzamosan a 4-es metró építési és tanácsadási szerződéseit, valamint a projekttel kapcsolatos döntések jogszerűségét vizsgálja a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Bíróság előtt M. Richárd

Az ügyészség végrehajtandó börtönt kért a Dózsa György úti halálos közúti baleset egyik gyanúsítottjára és a járművezetéstől való örökös eltiltását indítványozta.

Újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe Belgiumban a párizsi merényletek miatt

Újabb embert tartóztattak le a 2015 novemberében Párizsban elkövetett terrortámadásokkal összefüggésben Belgiumban, aki a gyanú szerint fegyverekkel, köztük Kalasnyikov gépkarabélyokkal látta el a hét helyszínen, 130 ember halálát okozó támadásokat végrehajtó dzsihadistákat – erősítette meg a belga szövetségi ügyészség a helyi sajtó információit szerdán.

Nem voltak társai a németországi tömeges adatlopás feltételezett elkövetőjének

Nem voltak társai a csaknem ezer német közszereplőt érintő adatlopás feltételezett elkövetőjének, a gyanúsított a nyomozás első megállapításai alapján önállóan, közreműködők nélkül tevékenykedett– ismertették kedden Wiesbadenben a német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) és az informatikai bűncselekmények feltárásával foglalkozó ügyészség (ZIT) tájékoztatóján.
117 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.