2020. szeptember 30., szerda, Jeromos napja

Címke: gyanús csomag

13 cikk 1/2 oldal

Újabb gyanús csomagot küldtek egy demokrata párti aktivistának

Újabb, immár a második gyanús csomagot küldtek postán annak a Demokrata Párt mellett elkötelezett kaliforniai milliárdosnak, aki arról közismert, hogy hirdetésekben kampányol Donald Trump amerikai elnök hivatali elmozdításáért.

A CNN atlantai központjának is gyanús csomagot küldtek

A CNN amerikai hírtelevízió atlantai központjának is gyanús csomagot küldtek, de még a postán észrevették – közölte Jeff Zucker, a műsorszóró elnöke hétfőn a Twitter mikroblogon.

Joe Biden volt amerikai alelnök is gyanús csomagot kapott

A Robert de Niro színésznek szánt gyanús csomag után Joe Biden volt amerikai alelnöknek címzett, hasonlóan gyanús, feltehetően csőbombát rejtő csomagot találtak az Egyesült Államokban ugyancsak csütörtökön.

Gyanús csomagot találtak a németországi Ulmban

Ártalmatlannak bizonyult a németországi Ulmban szerdán talált feladó nélküli, gyanús postai küldemény, amely miatt lezárták a belváros egy részét – jelentette a Südwestrundfunk (SWR) regionális közszolgálati médiatársaság.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.