2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Gulyás Márton

81 cikk 1/9 oldal

Orbán Viktor európai formátumú vezető lehet

A lap szerint a magyar miniszterelnök érzi, hogy esélye van elérni, hogy az EU-t saját képére, a nemzetállamok szabadabb szövetségévé alakítsa át.

Az ellenzék és szellemi holtudvara

Hogy a Magyarországot most éppen nyugat-európai turnén feketítő forradalmár tevékenysége mennyiben tekinthető szellemi feltőkésítésnek, legkésőbb 2022-ben megtudjuk.

Vér a pucában

Most, hogy már a hivatalos választási végeredményt is ismerjük, talán nincs messze az idő, előbb-utóbb visszavesznek hangerejükből a még kitartón háborgó vesztesek.

Utórezgés

Miközben még tart az ellenzéki levegőért kapkodás vákuumszakasza, Gulyás Márton, a Közös Ország Mozgalom frontembere pillanatra sem pihen.

Bukfenc után tótágas

Miniportré Sándorunkról. Az ifjonti KISZ-évek után előbb az MSZMP-ben lelkesedik, majd – már a rendszerváltás után – az MSZDP-ben, később a Független Szociáldemokrata Pártban kavar.

Ellenzéki visítófrász Csepelen

Néha tényleg nem értem, hogy egyes ellenzékiek mi a túróért nem húznak el ebből a „k…rva országból”, ha itt ilyen rossz, ahol elnyomják őket, ahol nincs szólásszabadság.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.