2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: Gulácsi Péter

47 cikk 1/5 oldal

Nincs oka klubváltásra

Az RB Lepizig kapusát az egekig magasztalja a német sajtó, a klubja megbecsüli, mégsem evidens, hogy Gulácsi Péter kitölti a 2022-ig érvényes szerződését.

Gulácsit felbosszantották a társai

A Gulácsi Péterrel a kapuban és Willi Orbánnal a védelemben felálló lipcseiek könnyen elkerülhető góllal szenvedtek 1-0-s vereséget Wolfsburgban.

Kádár nem talált szavakat

A Finnország-Magyarország (1-0) Nemzetek Ligája-labdarúgó mérkőzés után Tamperében a csalódottság volt az uralkodó érzés a magyar táborban, de mind a szövetségi kapitány, mind a játékosok hangsúlyozták: kedden a görögök ellen javítani kell, és javítani is fognak.

Bundesliga: döntetlent játszott Gulácsi Péter csapata

A Gulácsi Péterrel a kapuban felálló RB Leipzig hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az újonc Düsseldorf csapatával a német labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnapi játéknapján.

Szalai a Hoffenheim hőse

Szalai Ádám közreműködésével nyert a Hoffenheim a Bundesligában. Ezzel a győzelemmel a csapat a következő idényben a Bajnokok Ligájában indulhat.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.