2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Görbicz

11 cikk 1/2 oldal

Nem ő hozza a szívbajt a többiekre

A francia Amandine Leynaud kifejezetten Ambros Martín kívánságára igazolt a BL címvédőjéhez, más kérdés, hogy a spanyol edző azóta nem hosszabbította meg a szerződését, és távozott Győrből.

Erős pofon a románoknak

A világ egyik legjobbja, Cristina Neagu 13 gólt dobott, mellette azonban csak a nagybányai születésű Geiger Melinda nyújtott elfogadható teljesítményt.

Életben és elitben maradtak

Kézilabda-válogatottunknak megadatott a visszavágás lehetősége, és élt is vele. 2015-ben, a dániai világbajnokságon a lengyelek ütötték el a riói olimpiai részvétel esélyétől csapatunkat.

Hoppon vagy pályán maradnak

Huszonnégy éve kezdett két vereséggel a magyar válogatott a női kézilabda-világbajnokságon. Akkor a hetedik helyen végzett a Kökény Bea és Farkas Ágnes nevével fémjelzett csapat.

Tizennyolc kézilabdázó utazik ki a dániai vb-re

Németh András szövetségi kapitány leszűkítette, majd a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége tegnap hivatalosan is megerősítette a jövő szombaton, Dániában kezdődő női világbajnokságra utazó keretet – egy kérdőjel azonban még maradt.

A legerősebb és a leggyengébb ellen

A Győri Audi ETO holnap lép pályára Szkopjéban, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig holnapután fogadja a Podravka Vegeta Koprivnicát.

Az Eb helyett a vb a tét

A női kézilabda-Európa-bajnokság 1994-es rajtja óta tizenegy kontinenstornát rendeztek, és öt válogatott vett részt mindegyik eseményen: a dán, a norvég, a német, az orosz és a magyar.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.