2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: google

77 cikk 1/8 oldal

Orwelli erejű cenzúrát sejtet a Google

Az új küldetés ugyanis „rendezett tér létrehozása a biztonság és az udvariasság érdekében” – és a szólás­szabadság ellenében.

A globális világ héjái

A Facebook, a YouTube, a Google és más cégek olyan szintű informális hatalomra tesznek szert, amellyel nehéz jogállami körülmények között hatékonyan felvenni a versenyt.

Szobrászvéső helyett balta?

Az internet hemzseg a lopott tartalmaktól, és abban nincs vita a hivatalos szervek, a jogvédők és a techcégek között, hogy ez nem jó. A kérdés, mit lehet tenni ellene.

Nagy tűzfalak

Az utóbbi években botrányos ügyekre derült fény; hogyan próbálják befolyásolni a nagy technocégek a választásokat, a közösségi média pedig egyirányúan cenzúrázza a politikai tartalmakat.

Szeptembertől folytatódnak a Google vállalkozásoknak szóló képzési programjai

Szeptembertől folytatódnak a Google elsősorban kis- és középvállalkozásoknak (kkv) szánt digitális képzései, a társaság 2018 végéig nagyjából 20 ezer kkv elérésére törekszik. Az ingyenes képzésre idén 35 városban jelentkezhetnek az érdeklődők – közölte a Google kedden az MTI-vel.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.