2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: gondoskodás

13 cikk 1/2 oldal

Van igény a szeretetből fakadó gondoskodásra

Kozma Imre szerint az egyházi fenntartású egészségügyi intézményekben kiemelt szerepet kap a betegekkel való találkozás, a bennük lévő félelmek csökkentése.

Kevés a hazai életbiztosítás

Bár a kockázati életbiztosítás elsődleges szolgáltatása a haláleseti térítés, sok olyan termék van a piacon, amely rokkantság esetén is fizet.

Fokozottan kell vigyázni az állatokra a kánikulában

Fokozottan kell vigyázni mind a hobbiállatokra, mind a haszonállatokra a kánikulában, mert a tartós meleg nemcsak az emberek szervezetét viseli meg – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.

Anyák napjára

Az anyaság egy olyan hivatás, amelyet egész életünkben tanulunk, és könyvekből nem tanulható meg. Egy napi huszonnégy órás szolgálat az első pillanattól az utolsóig.

Folyamatosan javuló szociális ágazat

A kormány anyagi megbecsüléssel, szakpolitikai háttértámogatással és az infrastruktúra fejlesztésével igyekszik javítani az ágazat munkavállalóinak helyzetét.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.