2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Göncz Árpád

46 cikk 1/5 oldal

A gyenge vezető mítosza

Gyurcsány után Bajnai és Mesterházy szintén megfeleltek annak a toposznak, miszerint az agresszív Orbán Viktorral szemben egy kedvesnek látszó, kicsit teszetosza figurát kell indítani.

Ne tegezz!

Gyurcsány Ferenc a reformáció kezdetének ötszázadik évfordulóján a székely-magyar nyelvtudós nevét viselő művelődési otthonban letegezte a határon túli magyarokat.

Súlyosan ellentmondásos ítéletek

Göncz Árpád egy nyilatkozatában a hajdani karhatalmistákra utalva azt mondta: nem helyes dolog szegény öreg embereket vádlottként ennyi idő után bíróság elé állítani.

Felavatták Göncz Árpád mellszobrát

Felavatták Göncz Árpád néhai köztársasági elnök mellszobrát a főváros III. kerületében pénteken. Az eseményen Gönczöl Katalin volt ombudsman azt mondta: a szoborhoz eljöhetnek az új generációnak azok a nemesebb lelkű képviselői, akik hitet, erőt, bátorságot akarnak meríteni a Göncz Árpád által töretlenül képviselt értékekből.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.