2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Gödöllő

57 cikk 1/6 oldal

Gödöllő polgármestere: megoldott a hajléktalanok ellátása

Saját Facebook-oldalára töltött fel egy videót Gémesi György, amelyben arra kéri a város lakóit, hogy ne adjanak pénzt a hajléktalanoknak, mert ők nem élelemre, hanem borra költik. Gödöllő polgármestere az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta: megoldották Gödöllőn a hajléktalan kérdést.

Vadásznapot rendeznek Gödöllőn

Agárfuttatás, lovasíjászat, múzeumpedagógiai foglalkozás és vadászkutya-bemutató is várja az érdeklődőket a Gödöllői Vadásznapon szeptember 16-án a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllőn

Többek között a brit David Attenborough is nevezte három alkotását a IV. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra, amelyet számos kísérőprogrammal együtt május 25. és 27. között tartanak meg Gödöllőn.

Több mint száz filmet láthat a közönség a 2018-as Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon

Több mint száz filmet láthat a közönség május 25. és 27. között a 2018-as Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon, a rendezvénysorozat keretében ingyenes vetítésekkel, közönségtalálkozókkal, környezet- és természetvédelmi szemléletformáló programokkal, könnyűzenei koncertekkel várják az érdeklődőket Gödöllőn és az ország több nagyvárosában - hangzott el az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában pénteken.

Orbán Viktor: Hazánk nem kér a brüsszeli tervből

A Soros-birodalom egész Európát bevándorlókontinenssé akarja alakítani, amit a saját gyermekeinek sem kíván, ám a magyaroknak nem kell ilyen jövőt választaniuk, meg kell védenünk hazánkat.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.