2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: God

15 cikk 1/2 oldal

Figyelemfelkeltő, nagy tömegugrások

Göd lesz a hivatalos helyszíne a Nagy ugrás elnevezésű, a vizek védelmének fontosságát hangsúlyozó hét végi rendezvénynek.

Robbanás történt egy gödi családi házban

Robbanás történt egy családi házban Gödön szombat este, egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett – közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Halálos baleset történt az M2-es autóúton Gödnél

Egy ember meghalt, amikor egy személyautó és egy kamion összeütközött az M2-es autóút 27. kilométerénél, Göd közelében – mondta Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője csütörtök reggel az MTI-nek.

Lezárult a gödi vizsgálat

A nemzetközi civil szervezet által tapasztalt éhezés és bántalmazás nyomait nem látták, az ágyhoz kötött fiú terápiája orvosilag dokumentált volt.

Újabb lejárató kampány hazánk ellen?

Soros György áll azon szervezet mögött, amely azt állítja, a gödi TopHáz Speciális Otthonban a fogyatékos ellátottak rossz körülmények között élnek.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.