2019. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: globalizáció

59 cikk 1/6 oldal

Hazugság Romániával példálózni

Néha elcsodálkozik az ember, hogy a magyar ellenzék milyen kitartóan zakatol a maga választotta vakvágányokon, milyen makacsul folytatja a küzdelmét a valóság ellen.

A globális elit elvenné a nemzetek függetlenségét és identitását

Idén májusban sorsdöntő jelentőségű lesz az európai parlamenti választás. Marad uralmon a jelenleg is vezető szerepet játszó ultraliberális ’68-as elit, akik megvalósíthatják a nyílt társadalom Európáját, vagy leváltja őket a nemzeti elkötelezettségű ’90-es nemzedék, és egy új, felívelő korszak köszönt be a kontinensen, a káosz és az önfeladás helyett? Az ECHO TV Tegnapi történelem című műsorában Ferkó Dániel vendégeivel, Fricz Tamás és Galló Béla politológusokkal a ’68-asok kontra ’90-esek ellentétének okait, világnézeti különbségeit és az esélyeket elemezte.

Hány Föld kellene?

Mi vagyunk az első generáció, amelyik tisztán látja a természet óriási értékét és azt, hogy milyen hatalmas nyomást gyakorolunk rá.

Biankó bankkártya a semmibe

Igen veszélyes vizekre evez az a politikai elit, amely a saját jogi és társadalmi keretrendszerét kezdi el sajátos szempontrendszerek alapján szétfeszíteni, lebontani.

A liberális ideák csődöt mondtak

A globalizáció már több száz éve, gyakorlatilag a glóbusz első körülhajózása óta jelen van földünkön, de időről időre változott az intenzitása, illetve meghatározó formái is.

A globális elit szervezeti körvonalai

Századunk kulcskérdése, hogy fogalmilag, szociológiai, politológiai, társadalomtudományi eszközökkel meg tudjuk ragadni ennek a körnek a létezési formáit.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.