2022. június 30., csütörtök, Pál napja

Címke: Glasgow

37 cikk 1/4 oldal

Dübörgött a feltörekvő ifjúság

Lehettek fenntartásaink, hogy vajon mi sül ki a nem túl nagy fantáziával „Európa-bajnokságok” néven Glasgow-ban és Berlinben összehozott multisport Eb-ből.

Menekülés a győzelembe

Rasovszky Kristóf az első nyílt vízi úszó lett, aki Eb-n mindhárom távon a dobogóra állhatott; mi több, két aranyat és egy ezüstöt szerzett, de hajszál híján mindent vitt.

Takaréklángon is klasszisok

Nem szakadt meg a hagyomány, az elmúlt napokban is termelték az érmeket a magyar medencés úszók Glasgow-ban, az Európa-bajnokságon.

Sós Csaba szerint mindenki kihozta magából a maximumot

Sós Csaba szövetségi kapitány szerint minden úszó kihozta magából a maximumot a Glasgow-ban csütörtökön befejeződött Európa-bajnokságon, ahol a magyarok négy arany-, három ezüst- és két bronzérmet gyűjtöttek.

Verrasztó Dávid: ők a családom

Magyar szempontból a Glasgow-ban rendezett Európa-bajnokság talán egyik legszebb pillanata volt, amikor Verrasztó Dávid a 400 méter vegyesúszásban aratott sikerét követően együtt ünnepelt honfitársaival.

Verrasztó Dávid aranyérmes 400 méter vegyesen

A címvédő Verrasztó Dávid aranyérmet nyert csütörtökön 400 méter vegyesen a Glasgow-ban zajló úszó Európa-bajnokságon. Késely Ajna ezüst-, Burián Katalin bronzérmet nyert.

A magyar szövetség óv Rasovszky ezüstje miatt

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) óvást nyújt be, miután Rasovszky Kristóf úgy lett ezüstérmes csütörtökön 10 kilométeren a nyíltvízi úszók skóciai Európa-bajnokságán, hogy a győztessel azonos idővel csapott célba.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.