2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: GKI Digital

10 cikk 1/1 oldal

Van élet a szezonon kívül is a Balatonnál

Egyre többen keresik fel a Balatont a főszezonon kívül is is egy friss felmérés szerint. A válaszadók több mint kétharmada évente legalább egyszer eljut legnagyobb tavunkhoz.

Napi termékből több fogy a világhálón

Arányaiban háromszor gyorsabban bővült tavaly az internetes kiskereskedelem eredménye a hagyományos boltok forgalmánál, a virtuális eladások elérték a 310 milliárd forintot – közölte a GKI Digital, az Árukereső.hu-val közösen készített felmérésük alapján.

A tíz legnagyobb e-kereskedő magyarországi forgalma 92 milliárd forint volt tavaly

A tíz legnagyobb Magyarországon működő e-kereskedő online értékesítésből származó árbevétele 2015-ben elérte a 92 milliárd forintot az előző évi 50 milliárd forintos forgalom után – derül ki GKI Digital csütörtökön közzétett összesítéséből, amely a magyar tulajdonban lévő, vagy Magyarországon hivatalos képviselettel, leányvállalattal rendelkező cégeket vette figyelembe.

Többet költenek a családok

Az élénk lakossági fogyasztást továbbra is ösztönzi a reáljövedelmek és a családi adókedvezmények bővülése, illetve az szja-csökkentés.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.