2024. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: gitár

10 cikk 1/1 oldal

Gitárfesztivált rendeznek Szegeden és Budapesten

Világsztárokkal és fiatal tehetségekkel is találkozhat a Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál közönsége áprilisban, a több mint másfél évtizedes rendezvény történetében először a Tisza-parti város mellett Budapesten is - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A művészetért dolgozni

Szabó Sándort, a méltán ismert és elismert gitárművészt, zeneszerzőt és zenekutatót új lemezéről, frissen megjelent könyvéről, valamint a világhírről is kérdeztük.

Rekordáron kelt el Prince egyik gitárja

Rekordáron, 700 ezer dollárért (188 millió forint) kelt el Prince egyik gitárja – jelentette be a Julien's aukciósház.

Több mint tudásátadás

2003 óta a Szolnok-Tiszaliget Turisztikai és Szabadidőközpont ad otthont a tábornak, amely Magyarország legnagyobb könnyűzenei szakmai találkozójává nőtte ki magát.

Gitárral az élet színpadán

Knisch Gábor ma 70 éves. 1968 óta ír dalokat, 1977 és 2009 között pedig a Zeneműkiadó popmenedzsere volt, aki beindította a magyar dalok exportját.

Szarka Tamás kellemes örömzenélésre készül Al Di Meolával

Kellemes örömzene lesz, egy olyan koncert, amelyen több mint hatvanan lesznek a színpadon – mondta Szarka Tamás, aki október 22-én Al Di Meolával, a világhírű amerikai gitárművésszel lép fel a Budapest Kongresszusi Központban.

A világjáró gitár története

Bacsik Elek huszonkét esztendősen fordított hátat Magyarországnak és az itthoni jazzéletnek, hogy aztán más-más földrészeken bolyongva Franciaországban kössön ki.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.