2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: Ghymes

7 cikk 1/1 oldal

A Ghymes együttes 35 év után módosított a nevén

Megújult és módosított elnevezésén az idén 35 éve alakult Ghymes együttes. A népszerű világzenei formáció 2019. március 24-én már Szarka Tamás & Ghymes néven ad koncertet a Budapest Kongresszusi Központban (BKK).

A Ghymes együttessel koncertezik az Emmi kórusa

A minisztérium énekkara a 2014-es karácsonyi ünnepség előtt „projektkórusként” jött létre, tavaly pedig már az Országház gyermekkarácsonyán és a Müpában is felléptek.

Emberek közösségként

Fergeteges Ghymes-koncerttel startolt a 11. Kultúrházak éjjel-nappal című, országhatárokon átívelő rendezvénysorozat.

Szarka Tamás kellemes örömzenélésre készül Al Di Meolával

Kellemes örömzene lesz, egy olyan koncert, amelyen több mint hatvanan lesznek a színpadon – mondta Szarka Tamás, aki október 22-én Al Di Meolával, a világhírű amerikai gitárművésszel lép fel a Budapest Kongresszusi Központban.

Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig

Mások mellett a Ghymes, Demjén Ferenc, a Csík Zenekar, a Sexepil, Herczku Ági és a Banda, a Bëlga, a Kozmix, a Neo, a Zagar, az Edda Művek, Fenyő Miklós, a Vad Fruttik, Palya Bea, a Trio Midnight, a Budapest Bár és a Tankcsapda is koncertet ad az év utolsó napjaiban Budapesten.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.