2023. február 5., vasárnap, Ágota, Ingrid napja

Címke: Ghaith Pharaon

12 cikk 1/2 oldal

Meghalt a rejtélyes szaúdi milliárdos

Kormányzati forrásokra és egy arab üzleti lap közösségi médiabejegyzésére hivatkozva több hazai internetes portál arról számolt be, hogy elhunyt Ghaith Rashad Pharaon.

Lázár: Nem sérülhet a szuverenitásunk

Az unióval való közös hatáskörgyakorlás nemcsak az ország szuverenitását nem sértheti, de alkotmányos önazonossága sérelméhez sem járulhat hozzá.

Titkosszolgálatok állhatnak a háttérben

Az amerikaiak azt sem árulják el, hogy a körözött szaúdi milliárdos hogyan köthetett üzletet az Afganisztánban állomásozó amerikai hadsereggel.

A körözött fáraók schengeni rejtélye

Ghaith Pharaont tizenegy különböző néven, négy különböző születési dátummal és két különböző születési hellyel körözi az Egyesült Államok.

A kormányfő megvédte Rogánt

Minden támadás, amelyet Rogán Antal ellen indítottak, a miniszter pozícióját erősítette – jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő nem váltja le a minisztert.

Magyarország csatába száll

A Miniszterelnökséget vezető miniszter bírálta az ellenzéket, amely saját, „pitiáner érdekei” miatt nem szavazta meg az alaptörvény-módosítást.

Körözik Ghaith Pharaont

Pharaon ügyében 1991. november 15-én nyújtották be a vádiratot, és Alan Kay amerikai bíró még aznap kiadta ellene az elfogatási parancsot, ami jelenleg is érvényes.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.