2022. január 22., szombat, Vince, Artúr napja

Címke: Gerő András

10 cikk 1/1 oldal

Gerő András: Újra kellene egyesíteni Budapestet

A széttagolt főváros újraegyesítését és egy állami fejlesztéseket összehangoló kormánybiztosság felállítását javasolja Gerő András történész. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a történész kiemelte: Budapest ma nem képes egységességet mutatni. Kifejtette: 23 kerület és a fővárosi önkormányzat „totálisan abszurd” módon működik.

Mandiner: Mirkóczki Ádám hazudik

Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő a nyilvánosságra hozott hangfelvételeken arról beszél, hogy a Jobbikon kívül az összes párt a zsidóknak asszisztál.

A stábot meg elhajtották

Ez a görcsös pótcselekvés is mutatja, hogy a Soros-egyetem vezérkara mennyire nem tudja kezelni az intézmény körül kialakult helyzetet.

Haladékot kapott a CEU

Egy évvel meghosszabbítaná a kormány a határidőt, ameddig a Magyarországon működő külföldi felsőoktatási intézményeknek teljesíteniük kell működésük feltételeit.

Vona Gábor meghajolt a baloldaliak előtt

A vitaesten Vona a hazai és a nemzetközi zsidóság megbízható partnerének nevezte a Jobbikot, és azt mondta: bárkivel összefogna a kormányváltás érdekében.

Larucok és kubancok

A walesi bárdok véreskezű zsarnoka vagy a legmagyarabb Habsburg? Nemzeti fejlődésünk kerékkötője vagy a boldog békeidők megteremtője? Ferenc József alakját jártuk körbe.

Egy császár változó emlékezetéről

Gerő András Ferenc József és a magyarok című könyvében ha nem is egy különös házasság, de egy különös kapcsolat történetét írta meg, ami – ne szépítsünk – szerelemtelen volt.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.