2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: GÉPJÁRMŰIPAR

9 cikk 1/1 oldal

Előzetesben az Audi-vezér

Rupert Stadler május végén került a gyanúsítottak közé, s csalással és hamis állítások okirat-hitelesítésében való közreműködéssel gyanúsítják.

Abroncsfigyelés érzékelőkkel

A dolgok internete (IoT) technológia segítségével kapcsolják rá a kereskedelmi célú járműflottákat a digitális abroncsfigyelő felületre.

Kína végső búcsút int a robbanómotornak

A világ legnagyobb autópiacának számító Kína rövidesen közli az országban működő autógyártókkal azt a határidőt, amikortól már nem értékesíthetnek robbanómotorral szerelt gépjárművet. Ez azt jelenti, hogy az elektromos autókat is készítő gyáraknak alaposan össze kell kapniuk magukat.

Színesíteni kell a magyar gazdaságot

Csath Magdolna közgazdász szerint a magyar gazdaság ágazati színesítésére lenne szükség, az autóipartól való függés rendkívül kockázatos, ami a negyedéves GDP-adatokban is megmutatkozott.

Digitális rendszámtáblát a kocsikra!

Az USA egyes államaiban már fontolgatják az elektronikus rendszámtábla bevezetését – igaz, egyelőre teszt jelleggel –, világszintű elterjedése 10 éven belül várható.

Ide „menekül” a tőke

A bérek nálunk nem német színvonalúak, ha azok lennének, akkor az érintettek nem feltétlenül hozzánk hozták volna gyártókapacitásaikat.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.