2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Georgia

23 cikk 1/3 oldal

Georgiában engedélyezték a marihuána fogyasztását

Georgiában (Grúziában) az alkotmánybíróság megsemmisítette azokat a bírságokat, amelyekkel eddig a marihuána fogyasztását akadályozták, mondván, hogy a büntetés ellentmond a kaukázusi ország alkotmányának.

Győztes hangolás az olaszokra

Märcz Tamás együttese az A csoport tegnapi nyitányán 12-5-re, a vártnál tehát nehezebben, de így is magabiztosan nyert Grúzia ellen.

Börtönbüntetésre ítélték távollétében Szaakasvilit

A tbiliszi városi bíróság hat év börtönre ítélte távollétében Miheil Szaakasvili volt georgiai (másik itthon elterjed nevén Grúzia) elnököt Valerij Gelasvili egykori ellenzéki képviselő 2005-ös bántalmazásának ügyében - jelentette csütörtökön a georgiai közszolgálati televízió.

Lemondott Giorgi Kvirikasvili

Bejelentette lemondását Giorgi Kvirikasvili georgiai (grúziai) miniszterelnök szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Szaakasvili szeretne visszatérni Georgiába

Miheil Szaakasvili egykori georgiai elnök videoüzenetben bejelentette, hogy szándékában áll visszatérni Georgiába, és javítani a társadalmi helyzeten az országban csapatával együtt. A felvételt kedden mutatta be a Rustavi 2 nevű georgiai televíziós csatorna.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.