2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Georges Leekens

39 cikk 1/4 oldal

Marco Rossi: ez életem egyik legboldogabb napja

Rossi megjegyezte, hálás azért, hogy a magyar szövetség őt választotta a posztra. Megfogalmazása szerint nehéz feladat vár rá, de nagy alázattal és tisztelettel fog hozzálátni.

Marco Rossi váltja Leekenst

Kedden felpörögtek az események: Csányi Sándor, az MLSZ elnöke megállapodott a magyar labdarúgó válogatott új szövetségi kapitányával.

Öngólok, sajnos minden szinten

Egy félidőn át elfogadhatóan futballoztak a mieink, de aztán következett az immár megszokott összeomlás. A végén a közönség a belga kapitány távozását követelte.

Eddig úgy néz ki, hogy nem

Az előző két mérkőzésen mutatottat is alulmúló teljesítménnyel játszott szerda este 1-1-es döntetlent a magyar labdarúgó-válogatott Fehéroroszországban.

Egy pontrúgás és más semmi Bresztben

A Kazahsztán és Skócia elleni vereség után 1-1-es döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott Fehéroroszországban.

Fehérorosz-magyar – Döntetlen Bresztben

Először nem kapott ki a magyar labdarúgó-válogatott Georges Leekens irányításával: a nemzeti együttes 1-1-es döntetlent játszott Fehéroroszország csapatával felkészülési mérkőzésen.

Új játékost hívtak be a magyar labdarúgó-válogatott keretébe

A fehérvári Tóth Bencét hívta be a magyar labdarúgó-válogatott keretébe Georges Leekens szövetségi kapitány, miután két játékosra sérülés miatt nem számíthat a fehéroroszok és ausztrálok elleni felkészülési mérkőzésen.

Vadócz és Sallai is jelölt

Georges Leekens 22 játékost hívott meg légióskeretébe, amely Fehéroroszország, illetve a három nappal később Ausztrália elleni mérkőzésekre készül.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.